Chytrá technika


Techniku mám opravdu hodně ráda, bez techniky bych se doma už vůbec neobešla. Těší mě, že i moje rodina má ráda techniku, protože kdyby neměli doma vůbec rádi techniku, tak pochybuji, že bychom měli opravdu hodně chytrých věcí, jako například chytré žárovky nebo chytré zásuvky a tak podobně. Mám také dokonce chytrého asistenta. Víte, co je to chytrý asistent? To znamená, že ho vlastně můžete ovládat hlasem a tohle mě vždycky bavilo. Baví mě ovládat hlasem někoho nebo něco? To je vlastně takové zábavné a velice praktické. Také je prima, že když si chytrého asistenta nebo vlastně to rádio spárujete se svým mobilním telefonem, tak chytrý asistent vám vždycky najde mobilní telefon.

Kvalitní chytrá zásuvka.

Váš mobilní telefon vám díky tomu začne zvonit. Tohle je právě opravdu hodně praktické. A to mi můj bratr říkal, že to opravdu nepraktické a že to jsou zbytečně vyhozené peníze. Jenomže když bratr zjistil, jak tohle všechno funguje a jak je rád, tak říkal, že se tohle musí pořídit také a během měsíce měl chytrého asistenta doma také. Je to opravdu perfektní technika, kterou doporučuji všem. Já sama jsem si řekla, že bez této techniky bez tohoto chytrého asistenta bych asi už nemohla být. Proto jsem ráda, že ho mám. Není to ani moc drahé, stojí to myslím kolem dvanáct stovek.

Já mám chytrou domácnost.

A podle mého názoru, tohle je prima. Ještě mám v plánu si pořídit chytrou domácí kameru, protože mám malého syna a chci, abych ho měla vždycky stále na očích. Pokaždé, když jedu do obchodu, tak bych alespoň měla v mobilním telefonu dálkové zapnuté takové upozornění. A to znamená, že když třeba syn odejde z místnosti, že mi to dá vždycky vědět. Takováto chytrá technika a chytrý asistent jsou velice praktičtí a já je vám také doporučuji chytrého asistenta a chytrou žárovku s již dokonce pořídila i moje máma, a to už je co říct. Nikdy na tohle nebyla.